Direktlänk till inlägg 20 november 2018
Ris gärna jasmin
100 g (ca 12) urkänade torkade plommon (jag föredrar extra)
2 msk riven färsk ingefära
Ca 600 g tunnskivad kycklingfilé
2 msk olja eller en klick margarin
1 vitlök
2 msk japansk soja
2 dl vatten
1 TSK majsstärkelse
Sallad :
Salladslök
Babyspenat
Koka riset
Skär plommon i mindre skivor, skala o riv ingefäran.
Stek kycklingen i oljan, tillsätt plommon, ingefära o pressad vitlök
Häll på soja, vatten och majsstärkelse o låt puttra ihop
Skär salladslök tunt o blanda med spenaten.
Servera kycklingen med sallad o ris.
Tips) gör mer av såsen då det blir väldigt lite o ta extra soja på maten Mmmmmm
2-3 chili finhackade röda ( 1 grön) 2+ vitlök efter smak , hackade Fräs i olja utan att bränna 2 msk Mörk Soja 2 msk fisksås 2 msk ostronsås 1 tsk socker el honung ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 | 21 | 22 |
23 |
24 | 25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|