Direktlänk till inlägg 20 november 2018
Potatis
Ca 600 g torskfile
1 msk majsstärkelse
2 dl vispgrädde
1 dl mjölk.
2 msk pesto ( paprika / cashewnötter)
Man kan ta efter egen smak
Salt o peppar.
1 ask frusen dill
Tina Fisken. Ugn 225°
Skala o koka potatisen. Blanda majsstärkelse, grädde o mjölk i kastrull.
Koka upp under omrörning
Rör i pesto o dillen efter smak, salt o peppar.
Lägg torken i ugnssäker form o häll över såsen.
Stimla salladslöken o skär tomaterna i halvor o strö över.
Tillaga i ugnen 12 min eller tills det bubblar i mitten.
2-3 chili finhackade röda ( 1 grön) 2+ vitlök efter smak , hackade Fräs i olja utan att bränna 2 msk Mörk Soja 2 msk fisksås 2 msk ostronsås 1 tsk socker el honung ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 | 21 | 22 |
23 |
24 | 25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|