Direktlänk till inlägg 23 september 2015
Ingredienser:
400.0 gram blandfärs
1.0 dl mjölk
2.0 msk ströbröd
1.0 paket bacon, 140 g
1.0 st hackad gul lök
salt, peppar (jag föredrar lite mer styrka i)
Gör så här
1. Lägg ströbrödet i blöt i mjölken och låt stå några minuter.
2. Stek under tiden baconet.
3. Blanda ihop färsen med bacon och ströbrödsblandningen lägg också i hackad gul lök. Salta och peppra.
4. Forma järpar så stora som du vill ha dem. Stek på medelvärme några minuter på varje sida.
5. Servera med klyftpotatis och gräddsås.
2-3 chili finhackade röda ( 1 grön) 2+ vitlök efter smak , hackade Fräs i olja utan att bränna 2 msk Mörk Soja 2 msk fisksås 2 msk ostronsås 1 tsk socker el honung ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 | 17 | 18 |
19 |
20 |
|||
21 | 22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|