Direktlänk till inlägg 18 maj 2015
Vitchoklad med mild smak av cotron är som gjort för varann!
Pajskalet:
3dl vetemjöl
3 msk kallt vatten
100 g maragrin/smör
Knåda ihop i en skål o låt stå i kylen 30 minuter
Grädda i ugn på 200 grader i 15 minuter. låt svalna
Fyllning:
3 st Fazer vitchoklad med citronsmak
(kan göra med brun med)
3dl grädde
150g margarin
Smält chokladen i grädden , när allt är smält rör i margarinet i mindre bitar.
När allt är smält o väl blandat , häll i pajskalet. Låt stå i kylen tills den "stelnat"
OBS) blir inte hård utan mer som glass som stått framme en stund! Exakt tid är svårt o säga men jag bruka låta stå över natt o tills servering .
Eller så frys in ,Ska va lika god frusen
2-3 chili finhackade röda ( 1 grön) 2+ vitlök efter smak , hackade Fräs i olja utan att bränna 2 msk Mörk Soja 2 msk fisksås 2 msk ostronsås 1 tsk socker el honung ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 |
|||
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
30 | 31 |
|||
|